Eiliseen laukkuun palatakseni.. tavaraahan tuo syö ja piilottaa sisuksiinsa vaikka kuinka..kokeilin sinne laittaa kaikkea mahdollista ja se venyy ja venyy ja aina vaan mahtuu lisää tavaraa, joten pakko siihen oli vuori laittaa vähän toppuuttelemaan...

Meinasin tummaa vuorta sisälle, vaan on se Niin iso laukku, ettei sieltä pimeästä mitään löydä, joten päädyin lopulta valkoiseen..leikkasin valkoisesta farkkukankaasta kaksi saman muotoista palaa kuin on laukkukin, ompelin yhteen, tein sisälle pari taskua ja jo on hyvä. Nyt löytyy tavaratkin paremmin ja laukku muuttui huomattavasti "tykymmäksi-enää ei veny..no, onhan se edelleen hieman koomisen näköinen.. laukun koon kun suhteuttaa kantajaansa niin ehkä se aavistuksen pienempikin saisi olla=)

Huomenna laukku tulee sitten testattua käytössäkin- montakohan käsityötä siihen mahtuu- ostin nimittäin itselleni Taito-kortin Kaarakan taitokeskukseen ja huomenna se toiminta alkaa! Siellä on tiedossa huovutusta, tuftausta ja rautalangan vääntelyä ja vaikka mitä mukavaa =)

------------

Eilen ja tänään sain huomion osoituksia oikein monin kappalein ja olen niistä kovasti otettu =)

 Lämmin Kiitos vielä kerran teille;  Rasa, KaraMelli, Lettu ja Marjutj

Te kaikki olette tämän myös minulta ansainneet!

Suosikki blogeja mulla on paljon ja periaatteessa kaikki ovat tämän itselleen ansainneet, joten sallinette, että jaan tämän yhteisesti kaikille tätä lukeville bloggaajille-olkaapa hyvä: You make my day =)

--------

Yksi Unicef-nukkekin  on tälle vuodelle valmistunut, tämän nimeksi tuli heti Laila, johtuneeko lila voittoisesta vaatetuksesta :) Hiukset nukella on hienon viininpunaiset, vaikka ne näyttääkin kuvassa ruskeilta.