Unicefille on taas yksi nukke valmistunut.

Tämä iso silmäinen tyttönen on Jenni ja Jennille kudoin kaikki vaatteet- jopa puoleen reiteen ulottuvat valkoiset alushousutkin. Hiukset on kiharat ja väriltään ruskeat, mutta siellä on vaaleampiakin  raitoja joukossa :)

Myös pikkuinen laukku valmistui tyttärelle puikko-t. varrasvirkkauksella-kumpi lienee oikeammin sanottu!? Laukun vuori on puuvillaa, lankana KoolAidattu Nalle.

Taitopajassakin se hatun tekele edistyy, mutta tosi hitaasti..ei meinaa kädet kestää..eilen rullasin sitä hattua kaikkiaan kolmisen tuntia ja nyt se on viimein siinä mallissa, että sen sai vetää hattutukin päälle odottamaan taas ensikertaa..ja nyt on olo niinku olis selkäänsä saanut--luulen-en ole tainnut kyllä koskaan selkääni saada vaan voin kuvitella, että se ehkä tuntuus tältä, kun joka paikkaa kolottaa-- rankkaa hommaa on tuo huovuttaminen ja enää en kyllä yhtään ihmettele, miksi ne valmiit huopahatut on niin kallita!

Taitopajassa tulee jossain vaiheessa myös jotain sisustus rosee-juttuja, vaan kun näin siellä ollessani yhden valmiin lampunvarjostimen, niin munhan oli "ihan pakko" kokeilla sellaisen tekoa täällä kotosalla, ihan vaan ominpäin..Pikkuhiljaa sitä tein, vähän kerrallaan ja tämmönen siitä tuli. 

Näin päivän valossa varjostin ei näytä paljon miltään, vaan...

sitten illalla kun on pimeämpää ja lamppuun laittaa valon, niin tuo rosee-kukka tulee tosi hienosti esille..

Mainio idea-lampunvarjostin kehikkoon liimataan leveitä paperinaru suikaleita ja kapeasta narusta virkataan rosee-kehikon avulla tuo kukkanen..paperinarua onkin muuten "tosi kivaa" virkata- meikäläisellä kun on muutenkin tiukkaa tuo käsiala, niin arvatkaa vaan kuinka onnistuu tuo paperinarun virkkaus :D yritin tietty yhtä tiukkaa virkata kuin lankaakin- virkkuukoukku vaan taipui mutta paperinaru ei meinannutkaan tulla sieltä pienestä reiästä ulos-pikkuusen oli hankalaa, mutta hieno varjostinhan tuosta lopulta kyllä tuli!