Viikonlopun Unicef-nukkenäyttely oli menestys ja nuket loppuivat jo lauantaina kesken! (näyttelynhän oli tarkoitus kestää vielä sunnuntainkin) Mukavaa, että ihmiset oli löytäneet tapahtuman ja niin moni oli tukemassa tätä hyvää asiaa :)

Näiden Unicef-nukkejen mukanahan on myös palautuskortti, jonka nuken ostaja voi lähettää takaisin nukentekijälle ja ilmoittaa siinä mihin tekijän nukke on adoptoitu.Olispa mukavaa jos kaikki lähettäisivät kortin takaisin nukentekijälle, mutta kuulemma vain hyvin pieni osa niistä palautuu..tosin tänä aamuna minä sain ensimmäisen kortin, että Tiina nukke on saanut uuden kodin Helsingistä.. mukavaa =)

Muutama pieni työkin on valmistunut ja esittelen ne nyt tässä,

ensin on taas melkolailla peruslapaset 7-veikasta.

Peukalon lisäykset teen lapasiin nykyisin näin; kudon peukun keskellä puikon viimeisen ja seuraavan puikon ensimmäisen silmukan kahteen kertaan eli sekä edestä että takaa, näin lisäysosa tulee keskelle peukkua ja lapanen istuu tosi hyvin käteen..olipas se vaikea selittää mutta josko kuva näyttäis asian selkeämmin :) 

Sitten peräti yksi Vaaka-tilkkukin on tehty :) Ensimmäisestä yritelmästä tuli todella paljon isompi kuin oli tarkoitus, vaan tämä toinen on nyt ihan justi eli 20*20cm. Lankana on 7-veljestä jättiraita.

Ja vielä yksi melkoisen kirjava pörröpipo itselle käyttöön..

Tässä on musta Nalle ja Whisper tehostelanka yhtäaikaa virkattuna 6-koukulla pipoksi. 

Pehmeää lankaa tuo whisper vaikka ihan aitoa tekokuitua onkin. Yllätyin, että piposta tuli näin hauska, minä kun yleensä vierastan näitä tehostepörrölankoja, vaan nehän onkin ihan kivoja...

täytyypä tutkia kaappien kätköistä löytyiskö sieltä tämmöisiä lankoja lisää, niin vois vaikka tehdä useampiakin tällaisia "karvaperuukkeja =)