Pusero on ollut viimeistelyä vaille valmiina jo pitkän aikaa. Tein siis summissa Novitan Suvi-langasta tämän paidan,oli muuten hirmu pölisevää lankaa kutoessa,100% puuvilla vaan osaa ne näköjään pölistä puuvillatkin..Tein ihan oikeeta vaan ja vähän nurjilla sydämiä sinnetänne; sydämiä on selässä kolme, oikeassa hihassa neljä ja etuosassakin edessä kaks ja olkapään kohalla kaks  :) 

VAIHDOIN tänne kuvan, huono on kuva vaan edellisessä tuntui huomio kiinnittyvän hiukka väärään paikkaan ;)

Regia sukkalangasta tein ekat sukat alkaen varpaista-olipas aika jännä tehdä kun yleensä on tottunut aina nilkasta/varresta aloittamaan.

 

Kantapää tuli kiila ? kantapää, mutta vaikka ohjeessa sanottiin, että kiristä voimakkaasti lankaa, ettei jää reikiä niin jäihän niitä vaikka muka kuinka kiristin...jopa niin isoja reikiä, että jälestäpäin piti langanpätkällä niitä paikkailla :D

no ei haittaa jollei ekalla kerralla niin viimesenpäälle tulekkaan, pääasia että tuli tätäkin kokeiltua. Mutta kestääkö ne käyttöä tuommoset kantapäät kun niitä ei vahvisteta mitenkään? Jalkaan istuvuus on kyllä perinteistä kantapäätä parempi. 

Helsingissä kauppa reissulla muuten löytyi tämä aivan ihana kangas laukku :)

Ja kotiin tullessa isäntä oli mua vastassa näin söpöjen uusien lemmujen kanssa :)

Siinä ne nyt kököttää meidän keittiön hyllyllä  :)