Huh hellettä ja vielä huh että tästä tulikin piiitkä postaus :)

Yritin tänään istua pihalla ja tehdä salomoninsolmuja, mutta "käjet hikos niin, ettei moisesta hommasta tällä helteellä tule mittään.. pikkusen matkaa sentään valmistuikin..lankana tuossa KoolAidattu Nalle.

Mukavaa tehdä taas käsitöitäkin kun näkee-sain muutama päivä sitten uudet moniteholasit ja maalima kirkastui ihan kummasti...laseista puheenollen-kävin kyselemässä tarjouksia ja täällä halvin kertoi hinnaksi 690 euroa!!! Siis älytöntä,aattelin että pitäkää lasinna... no,tv.ssä tulikin sitten juttu Englantilaisesta silmälasiketjusta,että tulevat ryminällä Suomen markkinoille ja myyvät lasit paljon täkäläisiä liikkeitä halvemmalla- netistä löytyi, että kyseinen liike, Specsavers, on jo avattu Vaasaan Rewell Centeriin, joten sinnehän piti lähteä katsomaan onko asiassa perää. Olin just käynyt silmälääkärissä, mutta Specsaversin optikko katsoi silti näön oikein perusteellisesti-kokeiltiin laseja ja laskettiin hintoja ja tosiaankin se on halvempi ketju--sain moniteholasit hintaan 478 e ja vielä monitehoilla aurinkolasitkin kaupan päälle!! Säästin peräti 212 e ja vaikka laskis vielä bensaankin parikymppiä niin voitolle jäätiin ja reilusti, ja palvelu oli erittäin hyvää ja ystävällistä vaikka liike oli tupaten täynnä lasien ostajia -on se hyvä, että tulee kilpailua tuollekin alalle! 

Laseistakin tähän jonkinmoista kuvaa =)

Aiemmin muuten sain myös aurinkolasit kaupan päälle vaan silloinen lasiliike väitti, ettei aurinkolaseihin voi muka laittaa lukuosiota ollenkaan-siis mitä tekee aurinkolaseilla jollei niillä näe lukea- meikäläinen ainakin on ku sokkopaarma kaupassa kunnei näe lukea mitä ostaa.. no nyt näkee ja ilman erillistä suurennuslasiakin..ihan tosi mulla oli laukussa aina pieni pyöreä suurennuslasi kun kaikki tärkeä tieto allergiselle on piilotettuna just siihen kaikkein pienimpään tekstiin, on sekin kummallista.. :)

Ostin myös kokoelmaani uuden lehmän..isäntä meinas että se on Muumi.. hmm, voi olla jos muumilla on nykyisin sarvet ja utareet.. maalasin sen sitten enempi lehmän näköiseksi  :)

Tänään on tosiaan ollut ulkona hellettä, vaan eipä oo sisällä yhtään viileempää, meidän mittari näyttää tämmösiä lukemia tänään klo 20...ei oo kiva asua kesällä kerrostalossa, olo on koko ajan niinko olis huonosti lämmitetyssä saunassa..

Eilen illalla meillä isäntä innostui kuvaamaan ampiaisia, vai liekkö nuo edes ampiaisia-mulle kaikki kärpästä pelottavammat on aina ampiaisia- isäntä yritti muakin houkutella ottamaan kuvia amppareista mutta kuten kuvastakin näkyy, "mun ei tulis mieleenkään mennä kuvaamaan ampiaisia että älä kuule edes yritä  :D " ..minen paljon muuta pelekääkkään mutta ampiaisia!!!

 Kovasti Tuima on ilme  :D  Kutimena on tässä menossa sukat- mutta niistä sitten enempi kunhan joskus valmistuvat.

Meil on siis parvekkeella krasseja ja harmi kyllä ne tuntuu houkuttelevan amppareita luokseen joten ens kesänä tuskin krasseja laitan vaikka niin kauniita ovatkin.

Kokosin tänään ampparikuvista taulun. Taitaa olla 21 kuvaa, ampparien joukossa on yks perhonen ja kolme kärpästäkin eli kaikki kuvaus hetkellä lentäneet on päässeet kuvaan :)

Kokoa taululla on 28*35 cm, hienon värikkäät kuvat- kuvien päällä on lasi, joten kameran salama tuuhon keskelle vähän peilaa ja haalistaa värejä. 

Josko nyt tuota taulua oikein tuijottelemalla munkin kaamea amppari kammoni edes hiukan helpottais :D