Lenkkimohair-huivi. Langan ostin Kauhavan Kangas-Aitasta ja ohjeenkin tähän huiviin sai sieltä. Leveyttä tuli 53cm, pituutta 160 cm, puikot 10 ja silmukoita tässä on 41-helppo ja nopea tehdä. Huivi on helmineuletta.

Isäntä otti ainakin kakskymmentä kuvaa, tämä oli sarjan paras, eikä tämäkään kovin häävinen :D

Vaalean vihreä huivi ei välttämättä sovi tuon harmaan mekkoni kanssa, mutta ompahan nyt kuvattu.. 

..ja koska meikäläinen ei ole mitenkään erikoisen kuvauksellinen, niin hommasin tällaisen varapään..tässä ainakin pipot näyttää varmaan hyvältä.

Näitä kaljuja styroksipäitä saa hommattua ainakin Punanaamio sta. Tuon peruukin oon hommannu joskus johonkin naamiaisiin ja sehän sopii tähän päähän oikein hyvin.

Kauhavan Kangas-Aitassa oli viimeksi jollain mukana itse tehtyjä koruja..onko tämä onteloneulosta vai mitä, käytetään kai matonkuteena..meneeköhän ihan metsään..no, kuitenkin JaanaM osti pitkät pätkät tätä punaista nauhaa ja luovutti minulle siitä osan :) Kokeilin nyt tehdä koruja samoin kuin Kauhavalla näin- neuleputkeen työnnetään helmiä sisälle, tehdään tiivis solmu ja uusi helmi heti perään..

Toiseen ompelin helme päälle paljetteja.

EDIT klo 18.15

Hoh hoijjaa olipas taas järkevä idea kuvata punaiset helmet punaisella tuolilla! Laitan tähän nyt kuvan helmistä kaulassa Mustalla paidalla niin näkyykin jotain =)

Joulu se on tulollaan kovaa vauhtia joten kotiakin on jo vähän koristeltu..

Tv.n päällä on sulkapalloenkeleitä ja huovutettuja tonttuja..

Tonttukuoro laulaa ikkunalla joululauluja..näihin porasin puupalan päälle kolot, niihin laitoin tikut tonttujen vartaloiksi, liimasin helmen pääksi ja vaatteet tein huopapaloista. Maalia kasvoihin ja hiuksia päähän. Yhdelle tein laulukirjan käteen ja kahdelle tein kitarat puusta :) 

Lehmät on päässeet parvekkeelta olohuoneen nurkkaan ja tontut on kiivenneet heti niiden kyytiin :)

Nämä tontut on vartaloltaan rautalankaa, vanua ja vaatteet kangasta.