Valmiita töitä on taas monta, kaikkia kun tekee rinnakkain ja vuorotellen, ne valmistuukin sitten samaan aikaan :)

Vauvansukkien ohje ja siihen liittyvä tarina Kerinlehdestä.

Sukat ei oo mitenkään kauhian kauniit, varsinkaan kun kudoin ne loppulangoista, mutta malli istuu vauvan jalassa tosi hyvin. Kävin eilen katsomassa pientä sukuummme syntynyttä Suloista tyttö-vauvaa ja sain nähdä sukat heti käytössä.7-viikkoinen vauveli potki jaloillaan kovasti, mutta hyvin pysyivät nämä sukat silti jaloissa :)

Ja Unicefille menee tämä nukku Maija.

 

Vaatteet tein Marimekon pienistä kangaspaloista ja montaa väriä pitikin käyttää, että asun sai kasattua.

Nuken kainalossa on pieni nalle-kirja, jonka myös tein ja kirjoittelin vähän tarinaakin sinne sisäsivuille.

Itselleni tein Ullan Minttumaarin. Loppukerroksissa hiukan pihistin eli lopetin huivin muutamaa kerrosta aiemmin niin reunoihin ei tullut kuin pieniä kaaria, siis ilman niitä teräviä kärkiä.Tykkään tästä!

 

Lankana tähän käytin alpakkaa. Lankaa meni kolmatta kerää ja lanka pölisi tehdessä välillä niin, että sai aivastella ja välillä hieroskella silmiäänkin, joten nyt jännityksellä odotan käykö tämä lanka mulle..täytyy toivoa, että lanka pölisi vain neulonta vaiheessa ja nyt valmiina työnä toivottavasti ei enää.

Tätä Alpakaa olen ostanut useilta messuilta, Lakeuden alpakoitten osastolta, mutta erikoinen on tämä vyöte-siinä lukee nimen kohdalla vain Lakeuden alpakat-Lakeus Alpacas ja sivussa puhelinnumero, Seloste osiossa on 100% Alpaca, CountNM:3/8, ColorNo:c809, LotNo:238307 ja Made in PERU , pesu ja silitys merkinnät on, mutta ei mitään tietoa paljonko lankaa on kerässä grammoina/metreinä, ei puikko suositus kokoja, ei mitään-eli aika pahasti puutteellinen on vyöteselostus ja erikoista on sekin, että nimestä annetaan ymmärtää langan olevan peräisin Lakeuksilta eli täältä Etelä-Pohjanmaalta ja silti valmistus paikkana on Peru..(nyt pitäis olla tähän hymiö, joka raapii kummissaan päätänsä ,senverran hämäävä vyöte on :) Tämä lanka vaikuttais hiukan paksummalta mitä Dropsin Alpakka, mutta on vähintäänkin yhtä miellyttävän tuntuinen ja varmasti lämmin.