Eilen oltiin käsityöporukan kanssa oikeassa "kutojientaivaassa...sehän se on tuo  Tapion kauppa =)

830102.jpg

Esillä oli uskomaton määrä toinen toistaan upeampia lankoja, vaan kaikkia ei voinut ostaa kotia, ei vaikka kuinka olis mieli tehnyt.

830104.jpg

Näppäilin kuvia vähän joka puolelle kauppaa. Siellä oli siis lankaa, lankaa, lankaa ja onhan siellä jokunen ostajakin päässyt kuvaan.

830107.jpg

Meitä oli liikkeellä 10 naista;  Kaisa, Kuttu, Tellu, Intsu, Marja-Leena, Heleena, Leena...Kiitos teille kaikille mukavasta reissuseurasta =)

Aamulla lähdin kotoa 10.40  ja takas olin kello 20.00 eli päivä oli melko pitkä. Meillä oli kauppareissun perään vielä kuukausittainen käsityötapaaminenkin, jossa sitten katseltiin mitä kaikkea ihanaa sitä oikein tuli ostettua..

830108.jpg

Lankoja lähti siis kotiinkin ihan kunnioitettava määrä.. Fabelia ostin useampaa väriä, niistä syntynee jouluksi sukkia, Alpakkaa paria eri väriä-ehkä huiviin tai villatakkiin, mulle on noita kertynyt pikkuhiljaa jo niin paljon, että niistä taitaas jo parikin takkia saada tehtyä :) Ibiza on puuvilla/pellava sekoitelankaa ja siitä ajattelin puseroa itselleni..Reumalankaa ostin särkevien ranteideni avuksi, sitten on merseroitua puuvillaa ja sitten sitä ihan uutta lankaa Popparia, joka on 100% maissia..ei hajuakaan mitä siitä tekis, mutta se kun oli niin ihanan pehmeää ja kuullostikin niin mukavalta tuo maissilanka, että pitihän sitäkin ostaa  : ) 

830125.jpg

Tapio muisti meitä matkalaisia vielä lankalahjallakin; pussista löytyi 2 kerää Need soft tweediä, 2 jotain nimetöntä kerää, 2 kerää Heleniä ja vielä HipHoppiakin- kyllä kai tällä lankamäärällä pitääs taas ainakin hetki pärjäillä!