Tein itselleni värikkään neuletakin.

Kauan on ollut haaveissa tehdä alpakasta joku värikäs neuletakki ja nyt sitten löysin tuon Dropsin sivujen ohjeen alpakkalangalle eli  Takki sateenkaaren väreissä . Lähinnä tarvitsin nuo silmukkamäärät Dropsin lankaan ja tietysti jonkinmoisen arvion langan kulutuksesta..takkiin kun olin varannut aika montaa väriä..mutta muutoin muuntelin ohjetta vähän oman makuni mukaan ja kiva tästä tulikin  :)

Lankana on siis Dropsin Alpakka, puikot 5, koko XS ja kaksinkertainen lanka.

Tässä kaikki käytetyt värit ja kerät-yhtään kerää ei mennyt täysin loppuun asti..muutamassa kerässä ei oo jäljellä kuin kuoret mutta osaan jäi lankaa enempikin..sitä puntaria ei ole tullut hommattua vieläkään, joten tarkempaa langan menekkiä en osaa sanoa =)

Kiva tästä tuli, sellanen pehmeä ja "joustava. Pinnan kudoin neliöiksi,8-11s oikein ja 8-11s nurin, neliön oltua valmis(n10 krs) käänsin toisinpäin eli 8-11s. nurin ja 8-11s.oikein

( 8-11 eli nuo 3s on kavennus/levennys varaa- esim hihoista tein alaosastaan leveät aloitin siis 11s oikein 11s. nurin ja kaventelin sitten pikkuhiljaa että oltiin 8s o, 8s n -neliössä, levennyksessä taas päinvastoin jne ruutukuvio säilyy silmämääräisesti silti ennallaan )

Pääntien ja nappilistat tein virkkaamalla.

Nappeja en löytänyt mieleisiäni, joten ostin puiset ja maalasin ne takin värien mukaan.

Piristävän värikäs ja lämmin takki- kannatti tehdä- minä tykkään  =)