Arvonta on suoritettu ! Kiitos kaikille osallistujille, kommentteja on aina kiva lukea.

Arvonnan suoritti talon isäntä ja onni suosi " Mari www:tä " kuten isäntä lapusta luki :D

Onnea Mari! Kävin laittamassa ilmoituksen kommenttilaatikkoosi-otappa yhteyttä :)

Paketti pidetään vielä piilossa.

 

Tänään sain Kiri-huivini valmiiksi, lankana oli se mohair lanka josta jo aiemmin valitin..no se jääty pakkasessa monta päivää,taisi olla viikoja ja lakkashan se vähän pölisemästä, pörröosat langasta olivat sillee takertuneet yhteen, että kutoessa piti välillä oikein repiä sitä lankaa sieltä kerän sisältä, vai oisko se ollu vielä jäässäkin  :D  no ei kai, pääasia on, että se on nyt valmis. Ja onhan se ihana malli !

Kovin isoa en tehnyt kun en kovin iso oo ittekkään  ;)

Yritin ottaa kuvan huivista levällään sängyn päällä vaan eipä näin lyhyt ihminen kovin korkealta kuvaa saa vaikka kurkottaa kuinka...niin olis ollu helpompaa jos ois levittänyt sen lattialle  :D olinpa taas järkevä.. isäntä saapui sentään just kotiin ottamaan mun selkäpuolelta kuvan-en tiiä kuinka siinä olis käynyt jos sitä olisin vielä ite yrittäny, no, eiköpä tämä Kiri huivi malli ole jo tuttu kaikille.

Vähän jo loppusuoralla alkas tuon tekeminen tökkiä kun se lankakaan ei suostunut juoksemaan, mutta nyt valmiina kun sen näki niin tuntuu että voisi kai nuita kyllä toisenkin tehä  :)