Pipo on tehtynä. Lankana Isoveli, 96s, malli tuo aiemminkin tehty Cousteau, mutta kun tuossa langassa ei sievät kavennuskohdat tulleet näkyviin niin pistinpä siihen sitte tupsun.

Sammakko tuijotti mua koko kutomisen ajan  :D

Niinpä kokeilin tehä toisen sammakon ja ajatella samalla kun sitä teen.. Uusi sammakko päätyi mun käsityö laukkuun koristeeksi :)

Helppoja nämä "ötökät on tehdä, pelkkiä kiinteitä silmukoita käyttämällä voipi tehä ihan mitä vaan... ja näin sanoo tämä joka ei itekkään oikein osaa virkata, elämässäni oon yhen ainoan pienen pöytäliinan mallista virkannut ja siitäki tuli enempi kuppi ku liina, kupruili se siihenmalliin pahasti :D  Joten tämän sammakonkin osaa kukatahansa tehdä jos ne kiinteät silmukat hallitsee  :)

Tässä ompi teille jonkinmoinen ohje sammakosta rustattuna joten Nyt kokeilemaan !

Kertokaa mitä saatte aikaan ja kysyä sopii jollei tuota selitystä ymmärrä.

 

Lankana mulla muuten sammakoissa se Novitan uusi Marine, paksu, löyhäkierteinen ja tooosi ärsyttävä virkata, mutta se on elukoihin tarpeeksi "jämäkkää lankaa (puuvilla 60%/akryyli 40%)

Lankaa jäi vielä senverran että mielikuvissa näkyy nyt jonkinmoinen vihreä "kekko...hmm..pitääpä mennä kokeilemaan...

 

HUOM!  Lisäystä ohjeeseen !

Merisini tuonne kommenttilaatikkoon heitti hyvän kysymyksen elikkä olen unohtanut mainita täytteistä näihin otuksiin...

Siis Sammakon Päähän ja Vatsaan, ennenkuin on kavennettu kovin kapoiseksi, laitoin täytteeksi ihan noita langanpätkiä mitä muista virkkauksista on yli jäänyt.

Noita täkkiin tulevia paloja en paljoa täyttänyt, lanka on senverran "kovaa, että pysyy aika hyvin kuosissaan vaikkei paljoa täytettä käytäkkään.