Tänä vuonna meillä olikin aika erilainen joulu, kun isäntä joutui olemaan koko joulunajan töissä. Olimme, tytär ja minä, kahdestaan koko jouluaattopäivän ja illan, isäntä saapui töistä vasta klo 23 kotiin..tyttären kanssa me katseltiin elokuvia ja pelattiin pleikkarilla Sly 3.sta ja Autopeliä; Need for speed, most wanted, jotka hän pyysi ja saikin joululahjaksi-molemmat on muuten tosi hauskoja pelejä :) Mukavaa yhdessä olemistahan se oli vaikka olikin vähän erilainen aattoilta mitä yleensä..

Aattona avattiin lahjat siis jo aamulla ja monen monta hienoa lahjaa sain minäkin; Marimekon laukun ja pienen pussukan, vähän vaatetta, yhden kirjan, cd-levyjä kaksikin ja tietysti tummaa suklaata(laktoosi vaivaiselle kun ei muuta suklaata tänäkään vuonna myyntiin ilmestynyt) ja hedelmäkarkkeja...ehkä kuitenkin ihanin ja sydäntä lämmittävin lahja oli kehitysvammaisen tyttäreni minulle tekemä tyynyliina. Tiedän, että tätä liinaa on tehty kauan ja hartaasti-aivan ihana lahja- Kyllä äiti nyt näkee kauniita unia..ja ehkäpä laukkaavia hevosiakin :D

Joulun aikana ei käsitöitä ole tullut tehtyä, mutta laitetaan vielä kuviin muutama itseni tekemä joululahjus, joita en ole täällä esitellyt..

Nalle-langasta tein kahdella eri punaisella Ullaneuleen joulusukat..

 

Sikaarin polttajalle tein Knittyn Cigar -hanskat..

Pörröisen pipon tein virkkaamalla tangofanista ja kahdesta erivärisestä nallesta..

Talouspaperi- ja lautasliinatelineen tein puusta "merellisille ihmisille..

ja vielä yhdet miesten sukat, taas Fabelista ja taas mallilla Jaywalker, koko n. 43

Pian se vaihtuu taas vuosikin, joten toivottelenpa nyt samalla teille kaikille täällä poikkeaville

       Oikein Hyvää Uutta Vuotta!  

ja palaillaan käsitöiden merkeissä sitten taas ensi vuoden puolella =)