Täydellisen kauniit baijerilaiset on edelleen kesken, ei meinaa käjet kestää sitä jatkuvaa silmukoiden kääntelyä..

Kädet on tosiaan kaivanneet erilaista vääntöä, joten tein kummitytölleni nämä sukat (ohje)

Ne on mulle isot vaan yritin näyttää kuinka hienosti menee toi kuvio -ei se näy- mutta sievä se on ihan luonnossa tuo malli -lankana taas Nalle nyt vaihteeksi KoolAidattu sellainen :)

Virkkaustakin täällä on opeteltu, ruutuvirkkausta, sitä kun ei oo tullu vielä ennemmin kokeiltua.

Tästä pitääs tulla semmonen liina, jossa olis purjelaiva. Aaltoja vasta vähän tehty, joten matkaa on vielä pitkälti valmiiseen liinaan.Pitkällä sivulla on 220s ja koukku on olematon 1,25. 

Langan ostin Anttilassa käydessäni, enkä yhtään tiedä noista vahvuuksista, eli ostin ehkäpä vähän turhan ohutta lankaa..tämä tuntuu lähinnä ompelulangalta,no ehkä pikkuusen on paksumpaa vaan ei kyllä paljoa. Tässä kerässä lukee Aida 20/50g  -siel oli kyllä muistaakseni tarjolla myös lukema 10/50g  mutta näin naisen logiikalla arvelin kokeilematta sen kympin olevan kahtakymppiä ohuempaa !?

Valmiistuuhan se kyllä tälläkin langalla tämä liina, vaan sitä ei tiiä kuinka kauan siihen mennee..Mut vastaisuuden varalle kertokaas, että mikäpä se on yleensäkin se paras vahvuus liinoja ajatellen ? Ja siis mistä sen vahvuuden tuntee ? Sitä kunnei tiiä kuinka tästä virkkuusta vielä innostuu kun on tulossa kesä ja lämmin ja vois ehkä virkata pihalla ja

  niin sitten piti sanomani vielä että

              OIKEIN HAUSKAA VAPPUA  :)