Ystävänpäivän ja Sipin päivän -arvat on arvottu !

Arvonnan meillä suoritti isäntä ja voittajat ovat TIINA ja AKKA ! Onnea molemmille, käyn ilmoittamassa voitosta myös blogeihinne niin tiedätte ottaa yhteyttä  :)

Kiitos myös kaikille osaa ottaneille, oli mukava lukea ystävänpäivä aatoksianne. 

----------------------------

Mulla on ollut jo pitempään "koirakuume! Se on aika vaarallinen tauti astmaatikolle, mutta eihän sille mitään voi kun tykkää koirista ihan älyttömästi..no, isäntä yllätti ystävänpäivänä, tuli kotiin ja huuteli heti ovelta, että mä ostin sulle koiran! Tässä se on :) 

Taatusti sisäsiisti, tulee toimeen ilman ruokaa ja karvojakin siitä lähtee vaan nyppimällä, siis aivan täydellinen lemmikki allergiselle  :D

Kattokaan kuinka suloinen naama! Sitä on ihan pakko rutistaa ja helliä kun se katselee noin, ihana :)

Erittäin puuduttavan hitaasti edistyvänä työnä mainittakoon tämä pitsihuivi.

Simply Knittingin bonuksena ilmestynyt ohjelehtinen sydänhuiviin. Todella puuduttavaa oli tämän huivin aloitus..luo ensin viisi silmukkaa; nosta eka s neulomatta, neulo neljä oikein. TOISTA tätä krs.ta 1155 kertaa!! Huh! Tuntui, ettei tuo vaihe lopu ikinä ja tyhmältäkin se tuntui tehdä "monta metriä tuollaista kapeaa soiroa vaan nyt kun on sen vaiheen ohittanut, niin todella hienolta huivin reuna nyt näyttää..olen vaan niin vähän tehnyt noita pitsisiä huiveja, joten hidasta on valmistuminen kun mun pitää kokoajan laskea silmukoita ettei kuvio vaan mene sekaisin. Lankana mulla on Wetterhoffin silkkivillaa. Ohutta Silviaa Ihanaa lankaa ja huivista tulee varmasti kaunis jos se nyt sitten joskus valmistuu..

Taitokeskuksessa me opittiin käyttämään vanhoja julisteita hyväksi eli taiteltiin niistä kassi.

Aika hieno :)

Toinen pitempää vääntämistä vaatinut kassi tehtiinkin sitten paperinarusta.

Huomatkaa mainio idea pyöreiden sankojen kiinnittämisestä, ajatella kuinka ulkonäkö muuttuu kun kiinnittää sangat laukun päälle!

Meikäläisen tiukalla käsialalla tehtynä laukku pysyy pystyssä ihan itsekseen, mutta olihan tuossa urakka, sormista lähti nahka kovan paperinarun ansiosta, kunnes ohjaaja kertoi niksin siihenkin, kierrä maalarinteippiä sormien niihin kohtiin jotka kipeytyy niin ei nahka rullaudu pois-hyvä idea -jos sitä olis käyttänyt jo heti alussa :)

Pohjasta aloitettiin ja pelkkiä kiinteitä silmukoita koko kassi, lopuksi ommellen nuo sangat paikoilleen. Kiva kesäkassi, paperinarua meni n 200g laukkuun :)