Tossut kudoin ruskeasta hahtuvasta-niistä piti tulla isot 42.n tossut, mutta niinhän siinä kävi, että muovipussit irtos koneessa tossujen sisältä ja tossut huopuivat kiinni todella pahoin. Käytin järeitä aseita eli puukkoa ja saksia tossujen aukomiseen. Liottelin välillä vedessä ja venyttelin niitä muutamana päivänä ja kuinka ollakkaan niistähän tuli mulle itselle ihan hyvät kippurakärkiset tossut =) 

Kippura kärki muodostui kun tossut oli päistä ihan ummessa, enkä saanut niitä enempää auki, niin otin ja leikkasin kylmästi saksilla ylimääräisen kärjen pois, sitten märkänä muokkasin kärkeen terävää nokkaa, taitoin sitä ylöspäin ja huovutus neulalla vielä pistelin kasaan niin kippura jäi pysyväksi. Tossujen koko muuttui 42.sta 35, että aika paljon meni tavaraa hukkaan, mutta ihan hauskathan näistä lopulta tuli : )

Kaulahuivin kudoin rajakarjalaisella neuleella. Kuva valehtelee aika paljon kun huivi näyttää pitkältä, todellisuudessa se on leveä mutta melko lyhyt, sellainen jonka voi hyvin survoa takin sisälle :) Kaksi kerää meni  Need soft tweediä (49% villaa, 48% akryyliä ja 3% viskoosia) a'50g, puikot oli kokoa 8.

Tämä lanka on oikein epätasaista; paikoin tosi ohutta ja paikoin tosi vahvaa, joten kaunis rajakarjalainenkuvio ei pääse kyllä tässä langassa oikeuksiinsa. Mukavan kuohkea huivi tästä kyllä tuli.

Unicefillekin on vielä valmistunut muutama nukke, näyttely/myynti tapahtuma kun jo kovaa vauhtia lähestyy...

Tässä kolme jouluisempaa nukkea rukin päällä kuvattuna; Aatu, Satu ja Eetu.

Lähden viemään nukkeja Espooseen ja jään sinne samalla vähän lomailemaankin..täytyypä tässä välissä  näyttää, kun mies tekaisi mulle uudet korut tuonne "etelän reissulle : )

Tällainen leveä hopeasormus, jossa on kolme kultaista rengasta sisällä ja korvanapit vielä samalla tyylillä-niissä renkaat hopeaa-aivan ihana setti :)

Niin ja melkonen lössi meitä sinne etelään täältä junalla lähteekin; minä ja kaikki nämä 9 viimeksivalmistunutta nukkea..

Saapa nähä minkälainen matka siitä tulee..nämä nukethan on 44 cm pitkiä, että voipi olla tekeminen, että saan ne kaikki kannettua ja mahdutettua junaan ilman, että niille tarttee omaa paikkalippua ostaa =D

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille täällä poikkeaville!