Käsityötapaaminen oli taas mukava ja vaikka hiihtolomaviikko vähän karsi osanottajia oli meitä paikalla neljä,hetken viisikin, neulojaa :) Sain Bambu jakun tapaamisen aikana kasattua ja tässäpä se on..

Kuvio näkyy tästä paremmin

Ihanan pehmeä tuli, tykkään kovasti tuosta langasta (en tiedä miksi sanon kokoajan sitä jakuksi-bolero tai joku muu kai se paremmin on kun on niin lyhytkin ) Kiinnitys juttuhan on tuossa mallissa joku satiininauha..en tiedä mitä siihen keksin mutten ehkä nauhaa kumminkaan, pitää miettiä..

Lankaa meni viitisen kerää a'50g joten 250g sitten yhteensä jos yhtään osaan laskea :)

En tiiä kuinka teen nuo mallit vaan iso on ero sekä langan kulutuksessa että koossakin tietty, otan iteltä mitat ja ne täsmää Novitan mittoihin eli koko on xs, sitten alan tekeen sitä ohjeen mukaan niin vaatteesta tulee ihan jättimäinen ! Nytkin tuosta mallista tein xs ohjeella ja jouduin heti enskerroksen jälkeen purkamaan (niin niitä mallitilkkuja minä en tee) ja vähentämään silmukoita, en oikein usko noihin määriin enää käsialankaan vaikuttavan kun mulla on paremmin tapana tehdä ihan äly tiukkaa ja silti samoilla puikoilla mitä ohje neuvoo jouduin nytkin vähentämään hirveesti silmukoita. ohjeessa takakappaleeseen 107s ja mulla 84s riitti kovasti, onko omituista?!

 

Paula poikkesi meillä tänään ja toi mukanaan mulle aivan ihania silmukkamerkkejä !

Kyllä nyt kutimet saa kyytiä kun saa noin hienoilla merkeillä pistää kavennukset kohilleen :D  Paulalle vielä Kiitos!

Ja tiedoksi muillekin, että Paulan korukauppa LaBambola alkaa just myymäänkin näitä merkkejä joten "melekeen sukulainen kun on niin saa kai sitä mainostaa..  :)