Vielä se piti itsellekin tehdä tämä hauska Utopia-pipo, nyt lankana on Marks&Kattens Feeling (villaa 52%,akryylia 48%), tykkään tästä langasta kun se ei kutita mun päätä :) Muuten kaikki ohjeen mukaan vain aloituksen tein pitemmän, että sain lyhyen käännöksen tehtyä otsalla.

Keeppi valmistui Marja-Leenan ohjeella 7-veljestä Jätti Raita-langalla.

 Unicef-nukkejakin on taas pari valmiina..nämä nuket onkin jo kovasti kesäisissä tunnelmissa ;)

Taitopajassa meillä alkoi Tuftaus. Tuftattu työhän näyttää ryijyltä, mutta sehän tehdään sellaista käsikäyttöistä "neulakonetta apuna käyttäen ( välineestä ei ole kuvaa-enkä ainakaan äkkiseltään löytänyt sellaista googlettamallakaan, joten pitäis muistaa ottaa kamera enskerraksi mukaan ja kuvata se "vempain)

Ensimmäisen "ryijyni sain kuitenkin eilen illalla valmiiksi.. Piirsin tuftaus kankaalle summittaisen kuvan siitä mitä haluan ja niitä piirtoja noudattaen sitten tuftasin villalangoilla tuon kuvan valmiiksi :)

 tämän pienen,pienen ryijyn koko on siis vain 26*26cm.

Aloitin näin pienellä työllä, kun en tiennyt, josko se homma ottaa kovastikin käsiin, mutta eipä se paha ollutkaan ja niinpä mulla onkin siellä jo taas uusi, nyt isopi kangas pingoitettuna kehyksiinsä.. toivotaan vaan, että iso kuva on sitten yhtä "helppo tehdä kuin tämä pienikin =)

TaijaK haastoi jo jokin aika sitten ekotekoihin..

Ottamalla nämä ruusut vastaan Sinut on haastettu
"Ekoteko-päivässä" kampanjaan.Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.

-Minä en aja autoa, vaan kävelen/pyöräilen, mikäli se on matkan pituuden puitteissa suinkin mahdollista.

-Lajittelen; biojätteet omaan astiaansa ja muut roskat toiseen, paperi, lasi omiin laatikoihinsa..jne

-Vaihdoimme kaikkien valaisimien lamput tammikuun alussa energiansäästö-lamppuihin, mikä oli kyllä melko kallis investointi kerralla tehdä, mutta joskopa siitä sitten tulisi säästöä pitkällä tähtäimellä.

-Pesen pyykkiä aina vasta kun kone on täynnä, samoin toimin astianpesukoneen kohdalla.

-Vaatteet kierrätetään ja osa muuntautuu noiden nukkejenkin vaatteiksi..

Tässäpä nyt muutamia ekotekojani, eteenpäin en pistä kun lähes kaikilla tämäkin on jo kiertänyt, mutta mukaansa saa kukkia ottaa joka haluaa tämän asia tiimoilta vielä omia tekojaan listata :)